Οκτώβριος 20, 2018

Νευρομυϊκή Ηλεκτρική Διέγερση & Επιφανειακό Ηλεκτρομυογράφημα: Δυσφαγία & Νευρογενείς Διαταραχές

Το  Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018, έγινε η πρώτη προσπάθεια της εταιρίας μας να διοργανώσει μια  «υβριδική» μορφή Webinar με το Workshop Νευρομυικής Ηλεκτρικής Διέγερσης.

Οι συμμετέχοντες συγκεντρώθηκαν στο Ηράκλειο της Κρήτης στο Κέντρο Θεραπειών του κου Μηλαθιανάκη και έλαβαν την εκπαίδευσή τους διαδικτυακά αφού η εισηγήτρια βρισκόταν στην Νέα Υόρκη, Η.Π.Α.

Η εκπαίδευση ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Το σεμινάριο αυτό θα είναι μόνο η αρχή καθώς ήδη προγραμματίζονται περισσότερα webinars τα οποία δεν θα απαιτούν καμμία φυσική παρουσία του συμμετέχοντα σε συγκεκριμένη τοποθεσία.

Μπορείτε να δείτε τη λίστα με τους πιστοποιημένους θεραπευτές στην τεχνική Νευρομυικής Περίδεσης και Νευρομυικής Διέγερσης εδώ.

Μπορείτε να βλέπετε τη λίστα με όλες τις διοργάνωσεις της εταιρίας μας στον παρακάτω σύνδεσμο: Προσεχή Σεμινάρια.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας στις εκπαιδευτικές δράσεις της εταιρίας μας. Ανυπομονούμε να σας δούμε σε μια επόμενη διοργάνωσή μας.

Σας άρεσε; Μοιραστείτε το

Διεθνείς Αποστολές

Αποστολές προϊόντων εντός & εκτός Ελλάδας

Υψηλό Επίπεδο Εξυπηρέτησης

Μείνατε ευχαριστημένοι; Πείτε μας τη γνώμη σας

Χονδρική Πώληση

Ενημερωθείτε για τις δυνατότητες συνεργασίας.

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. ΠερισσότεραΑποδοχή