12/10/2019 9:00 πμ - 13/10/2019 5:00 μμ

OPT Level 2: Αξιολόγηση & Ανάπτυξη Προγράμματος

Η εταιρία μας, σε συνεργασία με την εταιρία TalkTools σας καλωσορίζει στο διήμερο Workshop με τίτλο: “Oral Placement Therapy Level 2: Αξιολόγηση & Ανάπτυξη Προγράμματος” που θα διεξαχθεί στις 12-13 Οκτωβρίου 2019 στην Αθήνα.

Ακολουθώντας το Oral Placement Therapy και τις αρχές της Sara Rosenfeld-Johnson, οι συμμετέχοντες θα εκπαιδευτούν στις μεθόδους αξιολόγησης ασθενών με Αισθητηριακές Διαταραχές και/ή Διαταραχές Λόγου και Σίτισης & Κατάποσης. Οι συμμετέχοντες θα εκπαιδευτούν πρακτικά στην χρήση των τεχνικών που γνώρισαν μέσα από την παρακολούθηση του workshop «A Three Part Treatment Plan for Oral Placement Therapy».

Στο Workshop θα παρουσιαστεί, βήμα προς βήμα η διαδικασία αξιολόγησης ασθενών όλων των ηλικιών με διαφορετικά επίπεδα διαταραχών. Με την χρήση βίντεο – πραγματικά περιστατικά-  οι συμμετέχοντες θα δουν δυο αξιολογήσεις περιστατικών καθώς και τις αντίστοιχες θεραπευτικές συνεδρίες. Σκοπός είναι να εκπαιδευτούν στην αναγνώριση των αντίστοιχων ελλειμμάτων που επηρεάζουν την ομιλία και τον λόγο.

Επίσης, θα παρουσιαστεί ο τρόπος ανάπτυξης και σχεδιασμού του κατάλληλου θεραπευτικού πλάνου, προσαρμοσμένου σωστά στις ανάγκες του κάθε ασθενή. Την 2η ημέρα, θα υπάρξει αξιολόγηση πραγματικού περιστατικού (live) και οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν, να καταγράψουν τις παρατηρήσεις τους και να αναπτύξουν μαζί με την εισηγήτρια το κατάλληλο Θεραπευτικό Πλάνο για τον συγκεκριμένο ασθενή.

Η γλώσσα του Workshop είναι η αγγλική με δυνατότητα ταυτόχρονης Διερμηνείας στα Ελληνικά.

Οι Συμμετέχοντες

Τις εργασίες του Workshop αναμένεται να παρακολουθήσουν επαγγελματίες Λογοθεραπευτές, Εργοθεραπευτές και Ειδικοί Παιδαγωγοί. Βασική προϋπόθεση για την παρακολούθηση του συγκεκριμένου Workshop είναι η παρακολούθηση του Workshop » A Three-Part Treatment Plan for Oral Placement Therapy» και η εφαρμογή της θεραπευτικής τεχνικής OPT για χρονικό διάστημα τουλάχιστον 8 μηνών.

Οι Συμμετέχοντες θα λάβουν:

  1. Σημειώσεις Workshop
  2. Προϊόντα για όλες τις βιωματικές ασκήσεις
  3. Πιστοποίηση υπογεγραμμένη από την εισηγήτρια, Monica Purdy
  4. Δυνατότητα Προμήθειας του βιβλίου με τίτλο: «Αποκατάσταση Διαταραχών Σίτισης: Μια Αισθητηριοκινητική Προσέγγιση» και του βιβλίου με τίτλο: «Θεραπευτική Παρέμβαση στη Στοματική Κοιλότητα» με έκπτωση 30%

Τοποθεσία Διεξαγωγής

Το Workshop θα διεξαχθεί στην Αθήνα. Η ακριβής τοποθεσία θα ανακοινωθεί στους συμμετέχοντες μέσω email.

 

Πληροφορίες – Εγγραφές

Μπορείτε να δηλώσετε εγγραφή στο σεμινάριο, συμπληρώνοντας την αίτηση συμμετοχής. Ακολουθήστε το κουμπί «Εγγραφή» παρακάτω. Το κόστος εγγραφής είναι:

  1. 340,00 ευρώ (συμπ. ΦΠΑ)
  2. 300,00 ευρώ (συμπ. ΦΠΑ) για άνεργους (εκπτωτική τιμή)

Ομιλητές: Monica Purdy, MA, CCC-SLP

    Για την επιτυχή ολοκλήρωση και καταχώρηση της Εγγραφής σας, παρακαλείσθε να προβείτε σε κατάθεση προκαταβολής του ποσού των 150 ευρώ. Στη συνέχεια, η Γραμματεία θα επικοινωνήσει μαζί σας για την επιτυχή καταχώρηση της εγγραφής σας. Πολιτική Ακυρώσεων: - Γραπτή ακύρωση έως τις 15 Αυγούστου 2019: Επιστρέφεται το ποσό της κατάθεσης - Γραπτή ακύρωση από τις 16 Αυγούστου 2019: Δεν επιστρέφονται οι εγγραφές/πληρωμές που έχουν πραγματοποιηθεί.

Διεθνείς Αποστολές

Αποστολές προϊόντων εντός & εκτός Ελλάδας

Υψηλό Επίπεδο Εξυπηρέτησης

Μείνατε ευχαριστημένοι; Πείτε μας τη γνώμη σας

Χονδρική Πώληση

Ενημερωθείτε για τις δυνατότητες συνεργασίας.

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. ΠερισσότεραΑποδοχή